Vanhan Rautalammin Korhosten sukuseura

Kirjoitusohjeita

 

Wanha Tuomas julkaisee mielellään Rautalammin Korhosista kirjoitettuja sukuselvityksiä ja henkilöjuttuja sekä kaikenlaisia muitakin Korhosten hengentuotteita, joista erityisesti runoilla on suvussa pitkä ja vahva perinne.

 

Toimitus auttaa tarvittaessa jutun muokkaamisessa julkaisuasuun. Myös käsin kirjoitetut tekstit kelpaavat siksi mainiosti. Toimitus ottaa mielellään vastaan myös vihjeitä kiinnostavista aiheista ja henkilöistä.

 

Juttujen kuvitukseksi asiakirjat ja valokuvat ovat hyvin toivottavia. Valokuvat voi lähettää joko sähkoiseen muotoon riittävän tarkasti skannattuina tai alkuperäisinä, jolloin toimitus skannaa kuvan ja palauttaa alkuperäisen. Toimitus maksaa postimaksut

 

Käsikirjoitukset ja juttuehdotukset voi toimittaa päätoimittaja Kristiina Hurmerinnalle osoitteella hurmerinta.kristiina@gmail.com.

 

Ajankohtaisjutut pyritään julkaisemaan heti seuraavan vuoden lehdessä, muut jutut karkeasti saapumisjärjestyksessä, ei kuitenkaan monta samantapaista juttua samassa lehdessä. Joskus juttu voi siis siirtyä vuoden tai kahdenkin päähän, toimituksen tekemät jutut useammankin vuoden päähän.