Vanhan Rautalammin Korhosten sukuseura

Korhosten geenit

 

Rautalammin Korhosten isälinjan geenit ovat nuolen osoittamassa paikassa haplosukupuun N-ryhmän karjalaisessa haarassa muutaman tehdyn testin perusteella. Puun näet suurempana tästä. Rautalammin Korhosiin johtavasta oksasta on tarkempi jatkuvasti päivittyvä kuva. Olemme sen latvassa kohdassa CTS12908.

 

Rautalammin Korhosten DNA-juurista on kerrottu Wanha Tuomas lehdessä 2014 s. 32-48. Verkossa on myös Jaakko Häkkisen artikkeli Korhosten sukuhistorian tarkentaminen geenisukututkimuksen avulla. Samoin uudempi

Korhoset (N1c1 > Karjalainen > CTS12908) sivustolla Jaakko Häkkisen puolikuiva alkuperäissivusto, luku 6, Sukututkikimus. Lisää tietoa vuoden 2019 sukulehdessä.

 

Mikä on isälinjainen haplosukupuu?

Katso Martti Korhosen verkkosivua.

 

[kuva]

Lisää perimänsä testanneita Korhosia tarvittaisiin, jotta käsitys sukumme juurista tarkentuisi. Liity Suomi-DNA-projektiin ja testauta perimäsi.

 

Tämä sivu on raakile. Sukuseura tarvitsisi tälle sivulle asiaan perehtyneen tai perehtymään halukkaan tekijän, joka ryhtyisi seuraamaan geenisukututkimuksen tuloksia oman sukumme kannalta. Jos vähänkään kiinnostaa, niin ota yhteyttä Wanhan Tuomaan päätoimittajaan tai toimitussihteeriin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                             Julkaistu tässä tekijän luvalla.